Over ons 2017-04-28T14:52:51+00:00

Over ons

RedSport Padel Belgium is de exclusieve verdeler van RedSport Padel in België, gevestigd in Zele en is een afdeling van Herwebo BVBA.
RedSport Padel belgium is opgericht om uw padelcourts te ontwerpen, te realiseren en te onderhouden.
We beschikken over de know-how om uw padelcourt van een waterdoorlatende ondergrond te voorzien
zodat uw terrein altijd bespeelbaar is.

Redsport Padel werd opgericht om een exclusieve service te verlenen in het ontwerpen en opbouwen van indoor en outdoor padelcourts.
Met meer dan 10 jaar ervaring en een team van experts, die betrokken zijn in het beheer, de opbouw en het onderhoud van sportfaciliteiten, heeft ons bedrijf een uitstekende positie verworven die alle uitdagingen in de padelwereld aankan.
Het aanbieden van hoog kwalitatieve diensten en producten is het resultaat van onze grote zin voor kwaliteit en innovatie. Bij Redsport gaan we tot het uiterste om kwaliteitsvolle diensten en producten te leveren, die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. U beslist wat u nodig heeft en wij zorgen ervoor.

Ontwerp en opbouw van padel courts

We beschikken over een team van technische medewerkers die gespecialiseerd zijn in ontwerp, engineering en opbouw van Padelcourts. Om ons product constant te verbeteren werkt ons professioneel team continue aan optimalisatie van de processen en de producten.

We hebben de juiste productontwikkelingstechnologie, een bewezen methodologie voor de industrialisatie van de producten die we maken en een hoge productiecapaciteit waardoor voortdurende evolutie mogelijk is. Wij vervaardigen onze eigen terreinen in overeenstemming met de NIDE 2004 (sportinfrastructuur regelgeving), de Spaanse en de Internationale Padel Federatie.

Ook dat nog…

Naast onze standaardproducten kunnen we voor u een volledig padelproject op maat realiseren. Vb. padelcourt op een dak, tijdelijk padelcourt voor een evenement, mobiel padelcourt.

Wij kunnen met Herwebo/RedSport padel België ook instaan voor het totaalproject:

  • bouwvergunningen, architectuurplannen.
  • omgevingswerken, paden en groenvoorzieningen, afsluitingen, toegangscontrole.
  • overkappingen.
  • realisatie van een sportbar.
  • reserveringssysteem.