Over ons

RedSport Padel Belgium is de exclusieve verdeler van RedSport en adidas padelcourts België. Het bedrijf is gevestigd in Zele en is een afdeling van Herwebo BVBA. RedSport Padel Belgium werd opgericht met als doel om uw padelcourts ontwerpen, te realiseren en te onderhouden. Momenteel zijn we reeds 12 jaar met veel enthousiasme bezig om de padelsport in België op de kaart te zetten.

Het “gras” is voor de spelers het belangrijkste onderdeel van het padelcourt. Om de speler maximaal spelplezier te garanderen hebben we zelf, samen met adidas All For Padel, ons eigen padel kunstgras ontworpen. We realiseren ook tal van omgevingswerken, parkings en horeca accomodaties.

Herwebo BVBA is een bouwbedrijf uit Zele, Oost-Vlaanderen en heeft zich sedert 2011 gespecialiseerd in de aanleg van Padelterreinen.

Door de jarenlange ervaring en voortdurende innovatie kunnen we elke uitdaging in de padelwereld aan. Wij bieden hoog kwalitatieve producten aan die met een grote zin voor nauwkeurigheid aangepast worden aan de wensen van de klant.

Aangezien we zelf zeer nauw betrokken blijven bij het aanleggen van de courts, zijn we in staat om als pioneer op te treden bij het verder ontwikkelen van de courts en de overkappingen.

Ontwerp en opbouw van padel courts

Herwebo BVBA is de exclusieve verdeler van adidas en RedSport padelcourts in België. We werken zeer nauw samen met adidas en RedSport, onze leverancier uit Spanje. Hierdoor zijn we in staat om de padelcourts steeds te verbeteren en aan te passen aan het Belgische klimaat. Onze minimalistische, maar toch zeer sterkte structuur is een echte troef voor zowel de speler als de toeschouwer. Onze courts voldoen aan alle normen van de internationale padelfederatie.

Aanleg

Onze padelcourts worden steeds geplaatst op een stevige funderingsbalk. Omdat het Belgische klimaat anders is dan het Spaanse, hebben we een unieke waterdoorlatende ondergrond ontworpen, die ervoor zorgt dat de padelcourts ten allen tijde bespeelbaar zijn.
We werken steeds met arbeiders die ervaring hebben met de aanleg van padelterreinen. Daarnaast blijven we zelf zeer nauw betrokken bij de werkzaamheden op uw club.

Naast onze standaardproducten kunnen we voor u een volledig padelproject op maat realiseren. Vb. padelcourt op een dak, tijdelijk padelcourt voor een evenement, mobiel padelcourt, tennisterreinen, pickleball terreinen, …

Omgevingswerken

Wij kunnen met Herwebo/RedSport padel Belgium ook instaan voor het totaalproject:

 • Bouwvergunningen & architectuurplannen
 • Parkings
 • Groenaanleg
 • Paden
 • Terrassen
 • Keerwanden
 • Horeca accomodaties
 • Afsluitingen
 • Toegangscontrole
 • Realisatie van een sportbar
 • Reservatiesysteem
Omgevingswerken

Onderhoud

Om de bespeelbaarheid, waterdoorlaatbaarheid en het uitzicht van uw padelcourt optimaal te houden is een minimum aan onderhoud nodig.

Een padelcourt heeft 1 à 2 maal per jaar een onderhoudsbeurt nodig met specifieke machines. Hierdoor wordt de levensduur van het gras verlengd, en blijft de ondergrond de juiste grip behouden voor de spelers.

Wij bieden een compleet onderhoudsprogramma aan om uw padelcourt in optimale conditie te houden.

Meer info