Over ons

RedSport Padel Belgium is de exclusieve verdeler van RedSport Padel in België, gevestigd in Zele en is een afdeling van Herwebo BVBA.
We zijn reeds 10 jaar met veel enthousiasme bezig om de padelsport in België groot te maken.
RedSport Padel belgium is opgericht om uw padelcourts te ontwerpen, te realiseren en te onderhouden.
We beschikken over de know-how om uw padelcourt van een waterdoorlatende ondergrond te voorzien
zodat uw terrein altijd bespeelbaar is.

Herwebo BVBA is een bouwbedrijf uit Zele, Oost-Vlaanderen en heeft zich sedert 2011 gespecialiseerd in de aanleg van Padelterreinen.

In 2017 wonnen we op de International Padel Days in Madrid de prijs van ‘Pioneer’ of the world en ‘Best Distributor’ voor adidas en RedSport courts. Aangezien we zelf zeer nauw betrokken blijven bij het aanleggen van de courts, zijn we in staat om als pioneer op te treden bij het verder ontwikkelen van de courts en de overkappingen .

Tot beste distributor zijn we uitgeroepen omdat we de meeste courts hebben aangelegd in Europa (en dit enkel in ons kleine Belgieland!), naast Spanje.

Ontwerp en opbouw van padel courts

Herwebo BVBA is de exclusieve verdeler van adidas en Redsport Padelcourts in België. We werken zeer nauw samen met ADIDAS en RedSport, onze leverancier uit Spanje. Hierdoor zijn we in staat om de padelcourts steeds te verbeteren en aan te passen aan het Belgische klimaat. Onze minimalistische, maar toch zeer sterkte structuur is echt een troef voor zowel de speler als de toeschouwer.
De courts voldoen aan alle normen van de Padel Federatie.

Onze padelcourts worden steeds geplaatst op een stevige funderingsbalk. Omdat het Belgische klimaat anders is dan het Spaanse, hebben we een unieke waterdoorlatende ondergrond ontworpen. Dit zorgt ervoor dat de padelcourts steeds bespeelbaar zijn.
We werken steeds met arbeiders die ervaring hebben met de aanleg van padel. Daarnaast blijven we zelf zeer nauw betrokken bij de werkzaamheden op uw club.

Ook dat nog…

Naast onze standaardproducten kunnen we voor u een volledig padelproject op maat realiseren. Vb. padelcourt op een dak, tijdelijk padelcourt voor een evenement, mobiel padelcourt.

Wij kunnen met Herwebo/RedSport padel België ook instaan voor het totaalproject:

  • bouwvergunningen, architectuurplannen.
  • omgevingswerken, paden en groenvoorzieningen, afsluitingen, toegangscontrole.
  • overkappingen.
  • realisatie van een sportbar.
  • reserveringssysteem.